Finaldags

Riggat eller inte, nu smäller det på riktigt. Spelar väl egentligen ingen roll nu, de lag som är kvar ärr alla antagligen svåra motståndare. Hur går det då?

Arsenal - Liverpool  
Hur svårt som helst! Arsenal har visat sig mänskliga på slutet och tappat lite poäng medans Liverpool har kommit igång på riktigt - framför allt firma Torres/Gerrard. Har nästan Arsenal som en liten favorit (55%-45%) men se upp för den där Europakungen Benitez på kanten.
Roma - Machester Uníted
Tänk attt vara fanatisk Romasupporter nu. Inte många sömntimmar där efter 7-1 krossen vid senaste besöket på Old Trafford. Roma är visserligen bättre på alla delar idag men jag tror United är starkare i två matcher.
Schalke 04 - Barcelona
Överraskningarnas tid är förbi nu, bara de bästa når en semi och till dem räknas inte Schalke. Trots tyskt stålpsyke kan man inte rubba ett rullrullrullande Barca där till och med Xavi gör mål.
Fenerbache - Chelsea
Om ni inte visste det så kommer ryktet om riggning från en Engelsk chatt från fredagsförmiddagen. Ett antal personer ville spela på lottningen men nekades av flera bookmakers. Efter att lottningen var slut så forsatte diskussionen på samma chatt där han som påstod sig vet om lottningen sa: Vad var det jag sa! Det hela mynnade ut i att det hela hade styrts ifrån Ryssland som vanligt enligt chattarna. Här har vi väl i så fall beviset. Först en skrattmatch mot Olympiakos och nu Fenerbache. Visst, det är inte smidigt att åka till dom galna supportrarna i Turkiet men hellre det än att åka till Nou Camp - eller?
Nog om detta, jag hoppas i alla fall på Liverpool-Roma-Barcelona-Chelsea, kan bli intressant. Om ni undrar varför har det inget att göra med vad jag håller på utan vad jag tycker skulle vara kul att se.
image25

Idag är det Final i Melodifestivalen.
Hur går det då? Inte en aning men man kan gissa.
1:a Bengtzing, tack vare sin fart och fläkt i lila dräkt  (Gammalt Månsarpsutryck)
2:a BWO, Gay är inne och likaså synthpop
3:a - 6:a  Amy - Perelli - Rongedahl
Resten får hamna var dom vill, I don't care
Läste till min glädje att det är klart med Royal League nästa år, det slår nästan lika hårt som CL-Lottningen.
Ni kan väl inte missat att Drogba köper sina egna matchtröjor, ha ha ha ha. Lampard och Terry har trackat honom lite i omklädningsrummet angående att försäljningen på deras tröjor går bättre i shopen. Då beställde han 20st själv, vad man vet än så länge. Undrar vilken supportertröja som kommer säljas mest i Bedsshopen? Kan det bli Svärds? Hoppas att styrelsen kan hålla mig uppdaterad på detta.
Undrar om Torres och Skrtel brukar hänga ihop i barerna i Liverpool? Undrar vem som får mest hemsläp?
image26image27

Hade ingen Topp 5 förra veckan för att jag hade ingen bra vecka helt enkelt, men nu:
1. Torres -  Vilken sjuk form den lille ynglingen är i, kan trots mitt hjärta inte undgå att imponeras.
2. Knockando - Okänd på systemet (i stan) men sjukt fin-god-mild maltwhiskey
3. 23:e mars - Kolla detta: Chelse vs Arsenal och Man United vs  Liverpool      MumsMuns
4. The other guy in Wham - Whake me up before you gogo
5. Vårklädsel - Ta eran GPS och åk ner till Torpa så förstår ni varför.
Kul med 3 nya junisar i truppen, kan behövas lite killar med hunger som utmanar er äldre gamla stötar. Ser fram emot rapporterna om dessa från min utsände när det drar igång på riktigt.
Läste på en lokalsajt att H Bexell var på väg till Öxnehaga?
För att göra en lång historia kort:
HV71 - Skellefteå   1-1 i matcher
JIK = Inte slutspel
Leif Pagrotsky
Hoppas nu på en trevlig Lördag med PL fotboll och Melodifestival. Kommer nog antagligen att välja Liverpool - Reading framför Beduinerna - Forserum, kanske? Svärd är nu uppe i 71% så jag tror ni kan lyckas idag men det blir svårt.

"Ditt vetande är värdelöst om inte andra vet att du vet"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Till hemlige bloggaren: Ta av di de där böxera......

2008-03-19 @ 09:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0