Lillus på vift

Tycka vad man vill om felaktiga domslut, filmande spelare och taskiga Viasat. Champions League är mäktigt att se på när det drar ihop sig. Visst är det en engelsk dominans lagmässigt men på spelarfronten så representeras hel vida världen. Kan inte förstå dessa gnällande Chelsea supportar som klagar över domarens inkompetens i gårdagens 1-1 match! Visst fanns det nån straff och visst fanns det nån frispark men......Gud valde att rättvisa skulle skipas efter debaklet i Barcelona där Chelsea inte ville bjuda på nåt för publiken. En känd gästboksskrivare uttryckte det hela som en hållplats för kommunala medel. Kan bara hålla med denna vise man.


Drogba är en filmare och har alltid varit, trots att han tillhör kategorin muskelpaket. Nu fick han igen av en Norrman som antagligen förlorade pengar pga honom under något tidigar öginblick i livet.

Det engelska tungviktsmötet stod helt öppen efter Old Trafford mötet trodde många. En miss av materialaren på stackars Gibbs sockeplast och en salongsberusad Almunia gjorde matchen "körd" innan första painten var slut för de flesta åskådarna. Arsenal är "lite" för ungt, är "lite" för lätt och har inte den mentaliteten som krävs för att vända på en så välsaltad stek som 0-2. Ronaldo har inte gjort nån direkt lysande säsong men här visar han att man inte får glömma honom i 1 sekund för då....... Ännu en gång säger jag : stackar Gibbs


I  Premier League så snackas det om att Liverpool aldrig ger upp och att ordkriget mellan två managers är det som avgör. Har väldigt svårt att se United tappa detta, även om t.o.m Kuyt har hittat maskorna. Chelsea och Arsenal har sina placeringar till Aston Villas förtret som kanske är nöjda med UEFA cupen nästa år. Undrar om Martin O'Neill skickar B-laget då också? Annrs är det väl inget mer att orda om eller? Jo visst ja, NEWCASTLE UNITED. What the fuck? Vem är värvningsansvarig i klubben? Kolla deras lönelista, inte för att jag vet men jag antar att den är nog rätt hög. Joey Barton är ett perfekt exempel på hela klubben i mina ögon: En spelare som tror han är mer än vad han är. Jag tror att det bästa för dom vore att åka ner 1 division och börja om på noll? Owen till Tottenham, Alan Smith till Blackburn, Nicky Butt till TIF och Joey Barton till Guantanamo.

Beduinkoll då? Nicklas är het som en bakpotatis och Thörnmo likaså. En del roliga unga killar har gjort entre i det populära Beduinlägret. Känns som om det kan bli riktigt bra när alla pusselbitar faller på plats. Skulle inte vilja möta detta enastående mittmitt med Frasse och Bexell, kan kännas dagen efter! Tror att serien kommer att bli väldigt jämn och att varje poäng som tas kommer att vara extremt viktig.

Ja, Svärd har skaffat puma........på Velvet.
Ja, det var Ronny Gädda som var på hemmapremiären
Ja, det var Lennart P som gick vilse i Tenhult


Nej, Arne ska inte bli Pappa
Nej, Bulan är inte till salu
Nej, Lingon är inte släkt med blåbärsbarnen

För att inte slita på era sinnen inför drabbningen med Ljungarum stoppar vi här.

"Du missar 100% av skotten om du inte skjuter"



RSS 2.0